Εκπομπές ΣΚΑΙ

Συζήτηση-ενημέρωση για τις εκπομπές του Τζίμη στο ΘΕΜΑ 98,9 Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-12:30 και best of κάθε Παρασκευή.

Re: Εκπομπές ΣΚΑΙ

Δημοσίευσηαπό splash την Τρί Μάιος 25, 2010 2:26 am

http://dourios-ixos.blogspot.com/
Σ'αυτό το blog θα "ανεβαίνει" καθημερινά - απο Δευτέρα ως Παρασκευή - ο "Δούρειος ήχος" του Τζιμάκου σε rapidshare σχεδόν realtime, αμέσως μετά το τέλος της κάθε εκπομπής. Συμβουλές, προτάσεις αλλά και κάθε επικοινωνία δεκτή!!!
splash

Δημοσίευσηαπό tasos7 την Δευτ Μάιος 31, 2010 7:37 pm

Γεια χαρα.χαιρετισματα στο τζιμακο.Ειμαι ο ανθυπολοχαγος που τον πηγε απο Σπαρτη στη Τριπολη και στη διαδρομη με ρωτησε ποτε απολυομαι.Απαντησα 15000 και μια,35 χρονια θητεια.Ειμαι απο Θεσσαλονικη,εχω παραιτηθει εδω και 3 χρονια και ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το θεατρο(θεατρικη ομαδα Ωραιοκαστρου).θα ερθει συντομα θεσσαλονικη?Συγνωμη για το ασχετο του θεματος
tasos7

Δημοσίευσηαπό nkolas την Παρ Ιουν 04, 2010 2:10 am

είπε για αυτή την ιστορία στο ραδιόφωνο; Και αν ναι, σε ποια εκπομπή; Ωραία ιστορία... Τι άλλο αξιομνημόνευτο έγινε κατά τη διαδρομή; Για Θεσσαλονίκη δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα..
nkolas

Δημοσίευσηαπό Γιάννης την Σάβ Ιουν 05, 2010 6:28 pm

tasos7 έγραψε:Γεια χαρα.χαιρετισματα στο τζιμακο.Ειμαι ο ανθυπολοχαγος που τον πηγε απο Σπαρτη στη Τριπολη και στη διαδρομη με ρωτησε ποτε απολυομαι.Απαντησα 15000 και μια,35 χρονια θητεια.Ειμαι απο Θεσσαλονικη,εχω παραιτηθει εδω και 3 χρονια και ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το θεατρο(θεατρικη ομαδα Ωραιοκαστρου).θα ερθει συντομα θεσσαλονικη?Συγνωμη για το ασχετο του θεματος

:o :o :o :o Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος ε?
Το μουνί και το δελφίνι να ησυχάσω δεν μ αφήνει
πότε τρύπα πότε ψάρι δεν μου κάνουνε τη χάρη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης την Τετ Ιουν 09, 2010 9:42 pm

http://dourios-ixos.blogspot.com

Σ'αυτό το blog θα "ανεβαίνει" καθημερινά - απο Δευτέρα ως Παρασκευή - ο "Δούρειος ήχος" του Τζιμάκου σε rapidshare σχεδόν realtime, αμέσως μετά το τέλος της κάθε εκπομπής. Συμβουλές, προτάσεις αλλά και κάθε επικοινωνία δεκτή!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό marios την Σάβ Ιουν 12, 2010 8:55 pm

Πολύ καλό blog!
Άβαταρ μέλους
marios
Site Admin

Δημοσίευσηαπό mrjack την Κυρ Ιουν 20, 2010 3:55 pm

Μπραβο φιλε ! : )
mrjack

Προηγούμενη