Της Πατρίδας μου η Σημαία

Πληροφορίες για τη νέα κυκλοφορία του Τζίμη Πανούση από την ομώνυμη ζωντανή παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Re: Της Πατρίδας μου η Σημαία

Δημοσίευσηαπό kleftroni_kai_tzentleman την Τετ Μαρ 18, 2009 6:09 pm

Είπα την γνώμη μου. Βλέπω από τα επιχειρήματα σου οτι δεν με πολυπιάνεις άρα δεν πολυψήνομαι να ασχοληθώ γιατι τελευταία το κάνω πολύ με τις γκόμενες αυτό και βαριέμαι.
kleftroni_kai_tzentleman

Δημοσίευσηαπό marios την Τετ Μαρ 18, 2009 9:53 pm

Απλά έχουμε διαφορετική οπτική στο ίδιο θέμα. Πολύ σωστά λες ότι ΑΝ ήθελε να βγάλει cd για το κέφι του θα το έβγαζε με τη μια. Θα μπορούσε να το (ξε)πουλάει και σε κασστες στην Ομόνοια. Απλά πάνε 25 χρόνια από όταν το έκανε και θέλει να βγάλει δίσκο με αξιοπρέπεια. Κάνει άλλα πράγματα που τον ευχαριστούν και βγάζει και φράγκα: Ραδιόφωνο, παραστάσεις. Καλώς ή κακώς δίσκο για χαβαλέ δε θέλει να βγάλει.

Μια πληροφορία: Ο νέος δίσκος θα είναι χωρίς τον Ορέστη!!!!!!!!!! Ήττα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
marios
Site Admin

Δημοσίευσηαπό kleftroni_kai_tzentleman την Πέμ Μαρ 19, 2009 2:59 am

Δεν είπα πουθενά για κέφι. Ούτε για χαβαλέ. Μην μου βάζεις λόγια. Κίνητρο για να κάνεις μια κυκλοφορία δεν είναι μόνο το κέφι και το χρήμα (που σου είπα 2 φορές οτι δεν υπολογίζω σαν κίνητρο στην δισκογραφία). Κίνητρο μπορεί να είναι το να γουστάρει ο ακροατής σου. Επίσης 25 χρόνια πρίν ήταν 1984.

Επειδή όμως πράγματι έχουμε διαφορετική σκοπιά (εγώ είμαι ο σωστός) επι του ΘέμαΤος, σκέπτομαι οτι αυτή η διαφορετικότητά μας θα μας έκανε να ταιριάξουμε σε άλλα θέματα. Είσαι ελεύθερος;

Επίσης, πώς κάνω ακκάουντ στο φόρουμ;
kleftroni_kai_tzentleman

Δημοσίευσηαπό CSNY την Σάβ Μαρ 21, 2009 12:02 am

Eμένα προσωπικά δε μου άρεσε η ποιότητα του ήχου των τραγουδιών. Γι' αυτό και τα μετέτρεψα σε mp3 κι έτσι ο ήχος ακούγεται τέλεια! ;)
Άβαταρ μέλους
CSNY

Δημοσίευσηαπό marios την Σάβ Μαρ 21, 2009 12:34 am

kleftroni_kai_tzentleman έγραψε:Επειδή όμως πράγματι έχουμε διαφορετική σκοπιά (εγώ είμαι ο σωστός) επι του ΘέμαΤος, σκέπτομαι οτι αυτή η διαφορετικότητά μας θα μας έκανε να ταιριάξουμε σε άλλα θέματα. Είσαι ελεύθερος;

Επίσης, πώς κάνω ακκάουντ στο φόρουμ;

Είμαι πάντα ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις. Ακάουντ κάνεις από το κουμπάκι "Σύνδεση" που υπάρχει πάνω δεξιά (όπως μπαίνεις).
Άβαταρ μέλους
marios
Site Admin

Δημοσίευσηαπό marios την Σάβ Μαρ 21, 2009 12:35 am

CSNY έγραψε:Eμένα προσωπικά δε μου άρεσε η ποιότητα του ήχου των τραγουδιών. Γι' αυτό και τα μετέτρεψα σε mp3 κι έτσι ο ήχος ακούγεται τέλεια! ;)

Κι εμένα δε με ενθουσίασε η ποιότητα του ήχου και το είπα και στον Τζίμη.
Άβαταρ μέλους
marios
Site Admin

Δημοσίευσηαπό NTALARAS EDW την Κυρ Νοέμ 22, 2009 6:15 am

ALHTES.OPADOI AYTOUNOU ME TA MOUSIA KAI TIS KELEBIES TOU PANOUSH E?TWRA THA DEITE.DWSTE OLOI APO 1O MILLION EUROS TWRA POY ME KANATE NA EISELTHW EDW MESA STO ANTRO THS AKOLASIAS KAI NA MATA-DW TON MOUSIA.MOU XRWSTAEI KAI KATI BILLIONS EUROS NA TOY PEITE DIOTI ANAFEREI TO ONOMA MOY AKOMA.
KOPROSKYLA.
MOUSATE POTE THA KANOYME KANA LIVE MAZI?

ME EKTIMISH

GEORGE DARALAS
NTALARAS EDW

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Διπλό DVD: Της Πατρίδας μου η Σημαία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης